Alumnat del Ribalta presenta a OVI-Castelló i al Consistori el seu informe sobre l’accessibilitat en el Ribalta

El coordinador de l’entitat gestionada per persones amb diversitat funcional subratlla la importància que comunitat educativa i el consistori s’impliquen en l’accessibilitat.

El regidor d’Educació i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló de la Plana va mantindre ahir una reunió amb professores i alumnat del cicle d’Atenció a les Persones en Situació de Dependència de l’IES Francesc Ribalta de Castelló per a analitzar el detallat informe d’accessibilitat en el centre elaborat pels i les pròpies estudiants. La trobada, propiciat per l’Oficina de Vida Independent de Castelló ‘Sole Arnau Ripollés’ de Castelló (OVI) i va comptar amb la presència del seu coordinador, Benito Pérez Agüera. L’edil va destacar la importància de la implicació de la comunitat educativa en la millora de l’accessibilitat dels centres educatius i va subratllar les inversions i millores realitzades durant els darrers mandats en la millora de l’accessibilitat -instal·lació d’ascensors, construcció de centres més accessibles…- en els últims anys.

Per part seua, Benito Pérez Agüera, coordinador de la OVI va subratllar la labor formativa i de conscienciació que es realitza en els cicles formatius del Ribalta perquè els professionals del futur adquirisquen una mirada inclusiva i crítica repecto a la diversitat funcional i l’accessibilitat.

Desplaça cap amunt