TRANSPARÈNCIA

OVI-Castelló tenim la voluntat de ser un projecte transparent i complir amb la legalitat, per això fem pública en aquesta web la informació relativa a la nostra activitat.

OVI-Castelló és un programa de Bolangera Associació per la promoció social, amb CIF G12887634

EVOLUCIÓ I ESTRUCTURA

OVI-Castelló Sole Arnau Ripollés va nàixer gràcies a l’impuls de la Cooperativa Transversal. En aquesta primera fase es va rebre una subvenció del’Ajuntament de Castelló per a projectes d’innovació social 2020, amb l’objectiu d’impulsar aquest projecte. L’estructura tècnica la van formar Benito Pérez (tècnic coordinador), Sergi Salvador (Treballador Social) i Anna Peñalver (especialista en Participació Ciutadana) com a suport tècnic.

És en aquest primer període, i tal com s’havia planificat en el projecte inicial, les participants amb diversitat funcional van decidir constituir-se en entitat sense ànim de lucre per obrir l’Oficina Vida Independent a la ciutadania. Així doncs, entren a formar part de Bolangera Associació per la promoció social com a programa independent.

El març del 2021 OVI-Castelló Sole Arnau Ripollés obri seu al carrer Sorita 17 de Castelló de la plana, en un espai compartit amb més entitats.

El setembre del 2021 OVI-Castelló Sole Arnau Ripollés (ja com a part de Bolangera) reb finançament de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives en el marc de les subvencions per al desenvolupament de programes i serveis de promoció d’autonomia de persones amb diversitat funcional. L’estructura tècnica en aquest període la forma Benito Pérez (tècnic coordinador) i Arantza Ferris (tècnica). Gràcies a aquest fons formen part com a personal contractat de setembre a desembre del 2021,

FINANÇAMENT PÚBLIC

Subvencions 2020

Ajuntament de Castelló. Projectes d’innovació social. Cooperativa Transversal | 13.536.45 euros | Juliol 2020 – Febrer 2021.

Subvencions 2021

Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Subvenció per al desenvolupament de programes i serveis de promoció d’autonomia de persones amb diversitat funcional. Bolangera Associació per la promoció social | 21.015,42 euros | Setembre-Desembre 2021.

MEMÒRIES I COMPTES ANUALS

La publicació de les memòries i comptes anuals es poden consultar en la web de Bolangera Associació per la promoció social. Així volem informar transparentment sobre l’activitat i rendir comptes a la ciutadania, perquè totes les persones interessades puguen conèixer què fem i com ho fem.

Scroll to Top