TRANSPARÈNCIA

OVI-Castelló tenim la voluntat de ser un projecte transparent i complir amb la legalitat, per això fem pública en aquesta web la informació relativa a la nostra activitat.

OVI-Castelló és un programa de Bolangera Associació per la promoció social, amb CIF G12887634

EVOLUCIÓ I ESTRUCTURA

OVI-Castelló Sole Arnau Ripollés va nàixer gràcies a l’impuls de la Cooperativa Transversal. En aquesta primera fase es va rebre una subvenció del’Ajuntament de Castelló per a projectes d’innovació social 2020, amb l’objectiu d’impulsar aquest projecte. L’estructura tècnica la van formar Benito Pérez (tècnic coordinador), Sergi Salvador (Treballador Social) i Anna Peñalver (especialista en Participació Ciutadana) com a suport tècnic.

És en aquest primer període, i tal com s’havia planificat en el projecte inicial, les participants amb diversitat funcional van decidir constituir-se en entitat sense ànim de lucre per obrir l’Oficina Vida Independent a la ciutadania. Així doncs, entren a formar part de Bolangera Associació per la promoció social com a programa independent.

El març del 2021 OVI-Castelló Sole Arnau Ripollés obri seu al carrer Sorita 17 de Castelló de la plana, en un espai compartit amb més entitats.

El setembre del 2021 OVI-Castelló Sole Arnau Ripollés (ja com a part de Bolangera) reb finançament de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives en el marc de les subvencions per al desenvolupament de programes i serveis de promoció d’autonomia de persones amb diversitat funcional. L’estructura tècnica en aquest període la forma Benito Pérez (tècnic coordinador) i Arantza Ferris (tècnica). Gràcies a aquest fons formen part com a personal contractat de setembre a desembre del 2021. 

Continuant amb la recerca de fons de finançament al Juny de 2022, es rep la possibilitat econòmica de contractar de nou personal tècnic, gràcies a la subvenció de la GVA per a la promoció de programes d’autonomia per a persones en diversitat funcional i a la signatura del conveni de col·laboració amb la Diputació de Castelló, es contracta amb aquestes a un tècnic coordinador, Benito Pérez Agüera i com a tècnic del projecte a Hugo Romero.

Contractacions que s’aturen al Desembre de 2022 per falta de finançament i que es reemprenen a temps parcial a partir de Maig de 2023, amb la concessió per part de la GVA i la Conselleria d’Igualtat i de Polítiques Inclusives, de la quantitat de 24.046,35 euros per la línia de finançament al Desenvolupament de Programes i Serveis de Promoció de l’ Autonomia de Persones amb Diversitat Funcional. Finançament que es veu reforçat de cara al segon semestre de l’any amb 6.765,62 euros de la subvenció de l’ Ajuntament de Castelló, destinada al foment de projectes que realitzen les entitats prestadores de serveis socials.

FINANÇAMENT PÚBLIC

Ajuntament de Castelló 2020

Ajuntament de Castelló. Projectes d’innovació social. Cooperativa Transversal | 13.536.45 euros | Juliol 2020 – Febrer 2021.

Generalitat Valenciana 2021

Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Subvenció per al desenvolupament de programes i serveis de promoció d’autonomia de persones amb diversitat funcional. Bolangera Associació per la promoció social | 21.015,42 euros | Setembre-Desembre 2021.

Conveni Diputació de Castelló 2022

Diputació de Castelló. Signatura d’un Conveni amb la diputació de Castelló, amb l’objectiu de visitar els centres educatius on s’imparteix la formació habilitant per a exercir com AP o PATI i donar a conèixer aquesta prestació del catàleg de la GVA. Acompanyar i donar suport als treballadors socials de la província així com a famílies i persones interessades en l’AP. Xerrades de divulgació amb entitats del tercer sector. | 15.000 euros | 2022.

Generalitat Valenciana 2022

Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Subvenció per al desenvolupament de programes i serveis de promoció d’autonomia de persones amb diversitat funcional. Bolangera Associació per la promoció social | 39.767,99 euros | Juny – Desembre 2022.

Generalitat Valenciana 2023

Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Subvenció per al desenvolupament de programes i serveis de promoció d’autonomia de persones amb diversitat funcional. Bolangera Associació per la promoció social | 24.046,35euros | Juny – Desembre 2023.

Ajuntament de Castelló 2023

Ajuntament de Castelló, Subvenció destinada al foment de projectes que realitzen les entitats prestadores de serveis socials, 2023. 6.765,62 euros. Gener – Desembre 2023.

MEMÒRIES I COMPTES ANUALS

La publicació de les memòries i comptes anuals es poden consultar en la web de Bolangera Associació per la promoció social. Així volem informar transparentment sobre l’activitat i rendir comptes a la ciutadania, perquè totes les persones interessades puguen conèixer què fem i com ho fem.

Desplaça cap amunt