Assistim l’acte de presentació de Convivint-Pla d’infraestructures de Serveis Socials

Benito Pérez Agüera, coordinador de l’Oficina Vida Independent Sole Arnau Ripollés, ha tingut l’ocasió de reunir-se aquest dilluns 16 de maig uns minuts amb la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana,  portaveu del Consell i la Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mònica Oltra, en l’acte de presentació de Convivint-Pla d’infraestructures de Serveis Socials que ha tingut lloc en la Diputació Provincial de Castelló.

Aquest acte s’ha celebrat en el Palau de la Diputació de Castelló, i també ha comptat entre d’altres amb Patricia Puerta, vicepresidenta de la Diputació de Castelló i diputada de benestar social, amb qui també s’ha tingut l’oportunitat de conversar una estona.

El coordinador de l’Oficina Vida Independent ha traslladat a Mónica Oltra la necessitat de formar a treballadores socials, difondre la figura de la persona Assistent Personal des de la filosofia mundial de vida independent i des del model anticapacitiste de la Diversitat Funcional, entre altres qüestions. La vicepresidenta també ha tingut l’oportunitat de conéixer a Clàudia, Assistent Personal de Benito Pérez, amb la qual ha intercanviat opinions sobre les funcions que realitza com a Assistent Personal.

Tant Mònica Oltra com Benito Pérez han coincidit en la necessitat de col·laborar Conselleria i l’Oficina Vida Independent Sole Arnau Ripollés.

Desplaça cap amunt