La OVI Castelló oferirà una conferència sobre la nova prestació de l’assistent personal en persones en diversitat funcional.

Benito Pérez Agüera, coordinador de la Oficina de la Vida Independent de Castelló “Solé Arnau Ripollés”, donarà a conèixer la figura de l’assistent personal en una conferència a Vila-real.

Recordem que la figura de l’assistent personal, encara sent una figura prou desconeguda és una peça clau per a que moltes persones en diversitat funcional tinguen autonomia plena en les seves vides. En aquesta línia Benito destacava que cal empoderar la gent amb diversitat funcional, donar-los les eines per a que tinguen una vida plena en tots els aspectes, tant en lo social com en lo laboral per exemple.

La conferència organitzada per la Fundació Caixa Rural Vila-real amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat s’engloba dins del projecte XiCaEs, projecte de caràcter social de la Fundació Caixa Rural. Aquesta tindrà lloc el proper dia 30 de Juny a les 17:00h al Centre Social de Vila-real.

Desplaça cap amunt