Bolangera Associació per la promoció social rep de l’Ajuntament de Castelló finançament per al desenvolupament d’una Cooperativa d’ Usuàries d’Assistència Personal

El projecte presentat per Bolangera, s’emmarca dins de la línia de finançament de l’Ajuntament de Castelló per a Projectes d’Innovació Social del departament de Desenvolupament Local.

La línia de finançament incentiva el desenvolupament de projectes innovadors en el seu camp. En el cas del projecte presentat per Bolangera, pretén crear una Cooperativa d’ Usuàries d’Assistència Personal, amb aquesta el que es vol aconseguir es optimitzar la contractació dels Assistents Personals per les persones sòcies de la cooperativa, facilitant processos de contractació laboral, compartint recursos, així com eliminant buits temporals d’assistència en els que es troben les usuàries.

Amb una ajuda de 13.073,04 euros, s’incentiva la creació d’aquesta cooperativa d’ usuàries, que seria una de les primeres opcions d’aquestes característiques d’arreu de l’estat.

Desplaça cap amunt