La Oficina Vida Independent Sole Arnau Ripollés de Castelló, celebra el Dissabte 11 de Novembre les IV Jornades sobre Vida Independent i Assistència Personal

La OVI celebra aquest 2023 les IV Jornades sobre Vida Independent i Assistència Personal, en la seva quarta edició, són ja un referent a nivell autonòmic.

Aquesta edició comptarà amb dues taules rodones, la primera amb Persones Assistents Personals i Persones Assistents Terapèutiques Infantils, entre els participants d’aquesta estarà, Sara Lopez, PATI, Ana Otero, AP, Vanesa Gomez, PATI i Maria Yor també AP.

La segona taula comptarà amb la participació de persones usuàries d’assistència personal i famílies, on participaran Mauricio Borowiecki, primer usuari d’Assistència Personal a la UJI, Lucia Bellés, usuària d’Assistència Personal en el món rural, Vanesa Forcadell i Alba Moliner, mares de menors usuaris de PATI.

Taules en les que ens contarán la importància dels suports que reben, com han guanyat amb autonomia, des d’una perspectiva de lo quotidià i la vida diària de les persones usuàries d’Assistència Personal.

A més a més, també tindrem dues ponències, sobre els models i tipologies de les cures i els suports, així com, s’analitzarà i aprofundirà en nous models d’organització de les cures i l’assistència.
Les jornades es celebraran el proper Dissabte 11 de Novembre, a partir de les 10:00h al local social de la OVI Castelló, C/ Sorita, núm. 17 baix de Castelló de la Plana. Són jornades obertes a tot el públic interessat.

Desplaça cap amunt