PRESENTACIÓ DE LA OVI I DE LA FIGURA DE L’ASSISTENT PERSONAL AL BAIX MAESTRAT


Aquesta setmana passada, va tindre lloc a Vinaròs una de les convocatòries de la OVI “Sole Arnau Ripollés” de Castelló, dintre del cicle de xerrades i conferències per tota la província.

 

Aquesta ruta per la província té l’objectiu de donar difusió sobre el Moviment per la Vida Independent així com donar a conèixer la nova prestació dins del catàleg de la dependència de l’Assistent Personal.

 

A la jornada de Vinaròs van assistir diferents entitats del tercer sector així com professionals del sector, treballadors socials, integradors socials entre altres professionals de la comarca del Baix Maestrat. També com no, van assistir possibles beneficiaris de la prestació de l’Assistent Personal i familiars que van poder resoldre dubtes al voltant d’aquesta prestació.

 

Durant el matí, membres de la OVI van aprofitar per visitar els ajuntaments de Benicarló i Vinaròs, on es van reunir amb els responsables polítics, coordinadors de Política Social i els treballadors socials adscrits al servei de dependència dels ajuntaments. Visites que continuaran properament en més ajuntaments de la comarca com el de Peníscola.

 

Aquest cicle de conferències, ve donat gràcies al suport de la Diputació de Castelló, qui finança mitjançant conveni aquesta iniciativa de donar a conèixer a les persones en diversitat funcional i els seus familiars aquesta prestació.

 

Cal recordar que des de la OVI, oferim suport i acompanyament a aquelles possibles persones beneficiàries de l’Assistent Personal, una eina de suport per a que les persones en diversitat funcional puguen participar més activament en la comunitat i tindre una vida més autònoma.

 

Aquelles persones interessades en rebre informació o fer qualsevol tipus de consulta sobre aquesta prestació poden adreçar-se al correu electrònic ovicastello@gmail.com o al telèfon 624 65 43 69 i poden trobar tota la informació al respecte a la pàgina web https://ovicastello.org/  .

 

 

Desplaça cap amunt