Finalitzades les Jornades, seguim aixecant entre totes l’OVI Castelló!

Comencem la setmana món divers!

Passades les cinc sessions de les “Jornades sobre vida independent & Assistència personal“, arriba el moment d’ordenar tota la informació que ens han anat aportant els nombrosos participants que hem tingut el plaer d’escoltar. Activistes amb llarga trajectòria en el moviment vida independent en l’àmbit estatal i internacional, Assistents personals amb una dilatada experiència, companyes feministes per la vida independent, i també en representació de la Generalitat Valenciana, el director territorial de la Conselleria d’igualtat i polítiques inclusives Lluís Gómez. Unes jornades obertes en què també hem conegut l’opinió i experiències de diferents participants. Aprofitem per a tornar a agrair a tothom la seua generositat amb aquest projecte, moltes gràcies!

Ara arriba un nou repte en l’execució d’aquest projecte. Res més que el moment de donar-li forma a OVI Castelló amb tota la informació rebuda! Per exemple, hem conegut models d’OVI tant a escala estatal com europea, el tipus de contractació dels Assistents personals, el debat obert sobre la formació, els reptes de la vida independent davant el model tradicional basat en la visió mèdica rehabilitadora i en la institucionalització, les necessàries sinergies entre diversitat funcional i feminisme, etc. Amb aquesta finalitat aquest dijous 26 de novembre a les 18.30h tenim programada una jornada del grup motor de l’OVI en què totes les persones que vulguen participar seran ben rebudes. Seguim mans a l’obra per a seguir aixecant aquest projecte!

A més a més, hem seguit amb reunions amb diferents entitats, col·lectius i institucions. Per exemple vam presentar el projecte a la regidora de l’Ajuntament de Castelló i també diputada a la Diputació de Castelló, Patrícia Puerta. Alhora, en una segona fase del nostre itinerari volem programar reunions amb treballadores socials municipals i dels centres de Salut, professionals centrals per a promoure l’Assistència Personal i la vida independent entre les persones amb diversitat funcional.

Per a qualsevol suggeriment o proposta no dubtes a contactar amb nosaltres per mail, per les xarxes socials o per telèfon.

Res sobre nosaltres sense nosaltres!

Desplaça cap amunt