Reunions, xerrades en centres educatius i les pròximes Jornades. Seguim endavant!

Imatge: membres de l’Associació RETT junt amb Benito Pérez, coordinador de l’OVI Castelló.

Seguim món divers! El diumenge passat ens reuníem amb les famílies de l’Associació Rett Castelló per a presentar el projecte OVI Castelló. En la reunió vam posar en comú la història i filosofia del moviment mundial de vida independent, la nova instrucció sobre la figura de l’Assistent Personal i les seues mancances. Aquesta ha estat la última reunió que hem tingut dins la ronda de trobades amb col·lectius i entitats de Castelló per presentar el projecte d’OVI Castelló. I ja en portem més de 10!

Recollim les paraules de les nostres amigues de l’Associació “el món és canviant i les persones amb discapacitat estem en ell i amb ell ens movem, sempre cap endavant i per millorar-lo. Un món per a tothom!”.

A més a més, durant la setmana, hem estat preparant reunions i xerrades en centres educatius per a la setmana que ve. En concret el grup motor de l’OVI Castelló impartirà diferents xerrades en aquells cicles dirigits a persones que poden treballar d’Assistent Personals. Aprofitem per agraïr a les companyes de l’IES Gilabert de Centelles a Nules i a l’IES Ribalta per la bona acollida.

Com sabreu la setmana també ha estat centrada en les Jornades que hem programat per a novembre. Posar la web en marxa, les xarxes socials, contactar amb els companys i les companyes que participen, etc. Els pròxims dies anirem detallant més informació per les xarxes socials. Estigues atenta!

Com veieu seguim carregades de feina per a posar a punt l’OVI. La cosa rutlla!

Desplaça cap amunt